Salonul Internațional pentru Agricultură Paris organizat la Paris - Expo Porte de Versailles, Republica Franceză

În perioada 24 februarie – 04 martie 2018 se va organiza Salonul Internațional pentru Agricultură Paris - Expo Porte de Versailles, un mijloc de promovare pus la dispoziția profesioniștilor din agricultură. Evenimentul atrage anual aproape 30.000 de specialiști din domeniul agricol și agroalimentar care au oportunitatea de a consolida și dezvolta noi relații comerciale.

Componentele expoziției sunt grupate pe următoarele sectoare de activitate: creșterea animalelor,  cultura legumelor  și cel al serviciilor agricole. În cadrul evenimentului sunt așteptați mulți crescători de vite, care sunt de asemenea și cumpărători, aceștia se pot informa și descoperi noutățile din sector și pot încheia afaceri în domeniul geneticii animale. Expo Porte de Versailles este singurul eveniment de acest gen din Franța, în cadrul căruia sunt prezenți marea majoritate a crescătorilor de animale.

Un alt punct de mare interes este zona AGRI 4.0, care oferă profesioniștilor posibilitatea să descopere noile tehnologii din universul agricol. În situația în care sunteți interesați de participare, mai multe detalii de ordin tehnic se pot obține contactând organizatorul la următoarul link: https://www.salon-agriculture.com

Ediția a - 83-a a Târgului Internațional “Săptămâna Verde” organizat la Berlin, (R.F Germania)

În perioada 19-28 ianuarie 2018 va fi organizat la Berlin (R.F Germania) - Târgul Internațional “Săptămâna Verde”.
Târgul agriculturii, horticulturii și industriei alimentare este evenimentul care deschide anul agricol în Europa și care se bucură de o participare la nivel înalt: președinți de stat, prim-miniștri, miniștri ai agriculturii și alți demnitari.
Evenimentul este organizat de Messe Berlin, asociațiile agricultorilor și reprezentanții industriei alimentare din R.F. Germania și Minsiterul Federal al Alimentației și Agriculturii. Numărul de vizitatori estimat de organizator se ridică la aproximativ 90.000, țara parteneră a acestui eveniment este Bulgaria. Ministerul Federal al Agriculturii și Alimentației din R.F. Germania organizează la Berlin  în aceeași perioadă Forumul pentru Alimentație și Agricultură, având ca temă "Modelarea viitorului producției animale - durabil, responsabil, eficient".
În situația în care sunteți interesați de participareai multe detalii de ordin tehnic pentru cei interesaţi se pot obține contactând organizatorul:    https://www.gruenewoche.de/ e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

Ediția a - 21-a a Târgului Economic Internațional de la Mostar, Bosnia și Herțegovina

În perioada 10-14 aprilie 2018 va fi organizată la Mostar, Bosnia și Herțegovina cea de a 21-a ediție a Târgului Economic Internațional de la Mostar. Târgul  este cel mai important eveniment economic în domeniu din Bosnia și Herțegovina și unul dintre cele mai relevante în plan regional prin oportunitățile de promovare destinate mediului de afaceri. Pe perioada târgului vor fi organizate întâlniri de afaceri între companiile prezente.
Evenimentul reunește state, agenții de promovare economică, camere de comerț și companii importante din țări UE, din Orientul Mijlociu, parteneri de afaceri din  China și din regiune. Participarea la acest eveniment cu o importantă miză comercială regională, oferă oportunități pentru mediul de afaceri din România, dar și pentru promovarea imaginii țării noastre în Balcanii de Vest.
În situația în care sunteți interesați de participare, găsiți atașat condițiile de participare primite de la organizator. Mai multe detalii de ordin tehnic pentru cei interesaţi se pot obține contactând organizatorul: www.mostarski-sajam.com; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prima ediție a Salonului de agricultură, acvacultură și produsele solului “AGROSUD EXPORT”, El Oued, Republica Algeriană Democratică și Populară, din perioada 16-19 decembrie 2017

Prima ediție a Salonului de agricultură, acvacultură și produsele solului “AGROSUD EXPORT”, El Oued, Republica Algeriană Democratică și Populară, din perioada 16-19 decembrie 2017

În perioada 16-19 decembrie 2017 va fi organizată la El Oued, Republica Algeriană Democratică și Populară prima ediție a Salonului de agricultură, acvacultură și produsele solului “AGROSUD EXPORT”, având ca temă:”Ceea ce e mai bun din agricultura sudului expus la salonul pentru export”.

Acest Salon este o manifestare economică și comercială ce va pune în valoare sudul Algeriei și marile sale performanțe din domeniul agricol, în mod special culturile sale de zarzavaturi, cultura curmalelor și cultura cerealelor de sezon și extrasezon.
În situația în care sunteți interesați de participare, găsiți atașat prezentarea acestui salon, precum și formularul de participare. Mai multe detalii de ordin tehnic pentru cei interesaţi se pot obține contactând organizatorul: http://www.souf-foires.com/; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Food Fair 2017, Ediția a- 25-a, Tallinn, 25-27 octombrie, 2017

În perioada 25-27 octombrie 2017, va fi organizată la Tallinn cea de –a 25-a ediție a Târgului Tallinn Food Fair (TFF), dedicată industriei alimentare și conexe –hoteluri, restaurante și servicii.

Târgul atrage anual oameni de afaceri, producători (din industria alimentară, domeniul hotelier, restaurante și servicii) şi publicul larg, evenimentul constituind o ocazie importantă pentru producătorii români de a-şi prezenta oferta pe piețe încă neaccesate și cu mare potențial.

Detalii suplimentare pentru cei interesaţi se regăsesc pe site–ul expoziției: http://www.profexpo.ee/foodfair/lang=en.