Imprimă această pagină
Joi, 13 Iulie 2017 16:09

Acțiuni de informare la nivelul Direcției Generale Pescuit – Autoritate de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Direcția Generală Pescuit – Autoritate de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime, informează că în perioada următoare vor avea loc o serie de întâlniri având ca scop stimularea/sprijinirea potențialilor beneficiari în a depune un număr cât mai mare de proiecte eligibile.

În cadrul acestor întâlniri, vor avea loc discuții/analize privind:

  • principalele cauze/elemente/impedimente care au condus la respingerea unor proiecte depuse
  • demersuri necesare în vederea remedierii deficiențelor identificate
  • prezentări ale celor 26 de măsuri lansate, în funcție de interesul participanților
  • întrebări punctuale adresate experților DGP AMPOPAM privind situații specifice

Ulterior, în funcție de nevoile identificate și de concluziile rezultate în urma acestor întâlniri, acestea vor putea fi multiplicate, atât la sediul MADR cât și în regiunile din țară, în care există bazine cu potențial de depunere a proiectelor, astfel încât întreaga expertiză a personalului AMPOPAM să poată fi pusă la dispoziția beneficiarilor/potențialilor beneficiari ai POPAM.

Evenimentele vor avea loc la sediul MADR din Bld. Carol I, nr 24, sector 3, București, sala 20, în data de 19.07.2017 și 26.07.2017 începând cu orele 11:00.

Confirmarea participanților se va face prin comunicarea datelor de identificare (nume, prenume, e-mail, telefon) la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la tel. 021/30.79.813, persoane de contact Aida Slav/Dana Gafițianu.