Imprimă această pagină
Marți, 09 Mai 2017 09:23

Ministrul Petre Daea s-a deplasat în judeţele Prahova, Braşov, Covasna şi Harghita

În acest sfârşit de săptămână, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea s-a deplasat la sediile APIA locale şi judeţene, spre a verifica modul în care se desfăşoară procesul de depunere a cererilor unice de plată pentru Campania 2017. 

Astfel, ministrul Petre Daea a fost la sediul local Câmpina din judeţul Prahova, la APIA Braşov şi la centrul local APIA Codlea, la sediul judeţean din Sf. Gheorghe (Covasna), precum şi la sediul de la Miercurea Ciuc (Harghita), pentru a vedea stadiul în care se află depunerea cererilor şi pentru a reaminti că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017.

Cu această ocazie, ministrul a vizitat şi câteva ferme ale cultivatorilor de cartofi din Covasna, în special pe acelea care au beneficiat de sprijin cuplat pentru sămânţa de cartof. Fermierii au făcut investiţii în utilaje ultramoderne – tehnologii de recoltat şi depozite cu temperatură controlată - realizând astfel ferme performante care livrează pe piaţă marfă de foarte bună calitate.